Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό, υπουργό Άμυνας του Κατάρ Khalid bin Mohamed Al Attiyah, την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, στο ΥΠΕΘΑ. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR

Πρόθεση μεσολάβησης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς από τον υπουργό Άμυνας του Κατάρ (video)

Το ενδιαφέρον του να μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, εξέφρασε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας του Κατάρ Dr. Khalid bin Mohamed Al Attiyah που βρίσκεται σε επίσημη επίκσεψη στην Ελλάδα.

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στις δηλώσεις, μετά την συνάντηση με τον ομολογό του στο υπουργείο, δίνοντας έμφαση στις άριστες σχέσεις που έχει το Κατάρ με την Τουρκία και ευχαρίστηκε δημόσια τον Αλ Ατιγιάχ.

“Το Κατάρ διαδραματίζει έναν σημαντικότατο ρόλο στον Κόλπο, στη Μέση Ανατολή και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, όχι μόνο στον τομέα της ενέργειας, αλλά και στους τομείς της ασφάλειας και της σταθερότητας.” είπε ο Πάνος Καμμένος.

Αλίμονο στις μυστικές υπηρεσίες και μακριά από τους πραγματικούς δημοσιογράφους ο ρόλος τους

Be the first to comment on "Πρόθεση μεσολάβησης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς από τον υπουργό Άμυνας του Κατάρ (video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*