Πάνω από 890 υπάλληλοι του Συνεργατισμού επέλεξαν την εθελούσια έξοδο: Λήγει η προθεσμία




Στους 891 ανέρχεται ο αριθμός των υπαλλήλων του Συνεργατισμού, οι οποίοι επέλεξαν να επωφεληθούν από το σχέδιο εθελούσιας εξόδου μέχρι σήμερα το πρωί, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ΓΓ της ΟΙΥΚ ΣΕΚ, Ελισσαίος Μιχαήλ.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαήλ ανέφερε ότι σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση την οποία είχε ως τις 0830 σήμερα, 891 υπάλληλοι είχαν δηλώσει την επιθυμία τους να κάνουν χρήση του σχεδίου.

Η προθεσμία για επιλογή του σχεδίου λήγει στις 15.00.

Το σχέδιο, το οποίο κοινοποιήθηκε στο προσωπικό την 1η Αυγούστου, είναι εθελοντικό και προνοεί χαριστικές αποζημιώσεις μέχρι και €180.000. Η φόρμουλα προνοεί τα χρόνια υπηρεσίας επί τον ετήσιο ακαθάριστο μισθό επί 26%. Το συνολικό κόστος του σχεδίου αποτιμάται περίπου στα €128 εκατομμύρια.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σχέδιο όλα τα μέλη του προσωπικού της ΣΚΤ, περιλαμβανομένων και των μελών του προσωπικού που έχουν μεταφερθεί στην Altamira Asset Management (Cyprus) ανεξαρτήτως ηλικίας και χρόνων ηλικίας.

Το σχέδιο έχει ως στόχο την εθελούσια έξοδο 900 εργαζομένων από την ΣΚΤ, στο πλαίσιο της συμφωνίας απορρόφησης του «καλού» Συνεργατισμού από την Ελληνική Τράπεζα.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
17/08/2018 11:20

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: