Πανελλήνιο ρεκόρ και 5ος στον τελικό ύπτιου ο Χρήστου: Αύριο στην πεταλούδα η Ντουντουνάκη

File Photo: Semifinal at the Glasgow 2018 European Swimming Championships, Glasgow, EPA/PATRICK B. KRAEMER
Ο Απόστολος Χρήστου έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τα ατομικά του αγωνίσματα εδώ στη Γλασκώβη με ένα πανελλήνιο ρεκόρ (1.57.09) και μια 5η θέση στον τελικό των 200 ύπτιο.

“Έκανα ό,τι μπορούσα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχουμε ακόμα τη σκυτάλη, αλλά ατομικά κατάφερα πολλά πράγματα σε αυτό το Ευρωπαϊκό. Τρεις τελικούς σε τρία αγωνίσματα που δεν το έχω ξανακάνει, μετάλλιο, και ένα πανελλήνιο ρεκόρ».

Γκολομέεβ: «Θα προσπαθήσω για το μετάλλιο»

«Καλή κούρσα, πολύ ευχαριστημένος με το χρόνο μου, 4ος πέρασα, αλλά είπαμε, φτάνει πια η 4η θέση. Θα προσπαθήσω πλέον για το μετάλλιο»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το πανελλήνιο ρεκόρ (21.52) και την πρόκρισή του στον αυριανό τελικό στα 50 ελεύθερο. «Ξεπέρασα τον εαυτό μου, τώρα θέλει λίγο ξεκούραση και πολλή συγκέντρωση για να μπω αύριο στον τελικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ντουντουνάκη: «Τρομερό συναίσθημα η πρόκριση»

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι πέρασα στον τελικό, τρομερό συναίσθημα, και μάλιστα με πανελλήνιο ρεκόρ. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα την πρόκριση, γιατί είδα από το πρωί ότι ήταν γρήγορες οι σειρές. Όμως περίμενα το χρόνο, το είχα δείξει και το πρωί και το πίστευα».

Η Αννα Ντουντουνάκη μπήκε στον αυριανό τελικό στα 50 πεταλούδα με νέο πανελλήνιο ρεκόρ (26.22) και λογικά το καταχάρηκε: «Εγώ προτιμώ το κατοστάρι, είναι πιο ελεγχόμενο για μένα σε σχέση με τα σπριντ, και γι΄αυτό είμαι τόσο χαρούμενη για την πρόκριση. Πλέον, χωρίς άγχος στον τελικό, θα επιχειρήσω να βελτιώσω και άλλο το ρεκόρ μου. Θα το ήθελα πολύ και θα το προσπαθήσω».

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal