Οι κατοχικοί ψευτο-“υπουργοί” δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία αλλά πετάνε από Πάφο




Ο ψευτο-«υπουργός» εργασίας Ζεκί Τσελέρ αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Πάφου για Ιορδανία για τις θερινές διακοπές του, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αφρίκα», ο Τσελέρ μαζί με τα ξαδέλφια του αναχώρησαν από το αεροδρόμιο για το Αμάν και για το ταξίδι αυτό ανήρτησαν φωτογραφία από το αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή τους, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο Τσελέρ, από το Αμάν, απάντησε στα αρνητικά σχόλια σε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης λέγοντας ότι οι υψηλές τιμές πώλησης των αεροπορικών εισιτηρίων στα κατεχόμενα είναι ο λόγος που προτίμησε να ταξιδέψει από την Πάφο.

Στην ανάρτηση του αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι αν ήθελε να το κρύψε δεν θα αναρτούσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφία από το ταξίδι και θα ταξίδευε με κάθε μυστικότητα. Ως (παράνομος) “υπουργός”, έχει θέσει λέει στην ημερήσια διάταξη του (παράνομου) “υπουργικού” συμβουλίου το θέμα των υψηλών τιμών των εισιτηρίων και γίνεται προσπάθεια για αντιμετώπιση του προβλήματος».

Στο θέμα αναφέρθηκαν και τουρκικά ΜΜΕ, ενώ σε είδησή του το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV αναφέρει ότι για πρώτη φορά ψευτο-«υπουργός» των κατεχομένων χρησιμοποίησε το διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα αεροδρόμια της για να μεταβεί για διακοπές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιορδανία.

ΚΥΠΕ – Τζουλιάνα Βιολάρη
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
02/08/2018 11:23

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: