Μέχρι την Τετάρτη θα απαντήσει γραπτώς το Υπουργείο στους εκπαιδευτικούς




Μέχρι την Τετάρτη, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αναμένεται να δώσει γραπτώς τις απόψεις του πάνω στις εισηγήσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων τις οποίες κατέθεσαν οι οργανώσεις αργά το βράδυ της Παρασκευής, δήλωσε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας, Αίγλη Παντελάκη, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής σύσκεψης στο Υπουργείο Παιδείας.

Όπως είπε, παράλληλα ζήτησαν από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις να τοποθετηθούν γραπτώς πάνω στα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο.

«Ο διάλογος συνεχίστηκε σήμερα. Από τη δική μας πλευρά έχουμε πει στις εκπαιδευτικές οργανώσεις ότι θα τους δώσουμε γραπτώς τις απόψεις μας πάνω στις εισηγήσεις που μας είχαν θέσει εκείνοι την προηγούμενη Παρασκευή, μέχρι την Τετάρτη, στις επόμενες δύο με τρεις ημέρες», είπε η κ. Παντελάκη.

Αλλά, πρόσθεσε, «παράλληλα ζητήσαμε και από τους ίδιους να τοποθετηθούν γραπτώς πάνω στα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο».

Ερωτηθείσα αν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα, η κ. Παντελάκη είπε ότι είναι πρόωρο να κάνει οποιαδήποτε άλλη δήλωση.

Σε ερώτηση αν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις τους έχουν δώσει το χρόνο μέχρι την Τετάρτη, η Γενική Διευθύντρια είπε: «Νομίζω ναι, αυτή ήταν η αντίληψη μου. Ναι».

Στο μεταξύ, οι Γραμματείες των εκπαιδευτικών οργανώσεων παραμένουν μέσα στην αίθουσα σύσκεψης και διαβουλεύονται μεταξύ τους, με την συζήτηση να είναι έντονη.

ΚΥΠΕ – Δήμητρα Νικολάου
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
05/08/2018 21:03

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: