Με άλλες δέκα ληστείες στο ενεργητικό τους οι δράστες της δολοφονίας του 25χρονου στο Φιλοππάπου




‘Αλλες δέκα ληστείες που διέπραξαν οι τρεις συλληφθέντες αλλοδαποί για την ανθρωποκτονία 25χρονου φοιτητή στον λόφο του Φιλοπάππου, εξιχνιάστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, οι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 17 και 28 ετών, καθώς και ο 25χρονος Ιρακινός, έχουν διαπράξει, σύμφωνα με την αστυνομία, δέκα ακόμη ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης και του λόφου του Φιλοπάππου, κυρίως σε βάρος τουριστών.

«Και οι ληστείες αυτές, όπως και στην περίπτωση του 25χρονου και της 23χρονης φίλης του, έγιναν από τους δράστες με την απειλή μαχαιριού και σπασμένου μπουκαλιού», τόνισαν, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

«Ο τρόπος διάπραξης των ληστειών ήταν ο ίδιος. Συνεχίζουμε την έρευνα για την εξιχνίαση και τυχόν άλλων εγκληματικών πράξεών τους».

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι τρεις συλληφθέντες την Δευτέρα το πρωί αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, για τη δολοφονία του 25χρονου φοιτητή, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
25/08/2018 21:13

Σε εξέλιξη φωτιές σε Εύβοια και Τύρναβο: Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: