Ισοπαλία και ζέστη στο φιλικό ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Καυτατζόγλειο




Η ζέστη ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του φιλικού αγώνα που έγινε το απόγευμα στο Καυτατζόγλειο στάδιο ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα και έληξε ισόπαλος 0-0. Το παιχνίδι είχε δύναμη και θετικά στοιχεία αν και οι ομάδες φάνηκαν αναποτελεσματικές.

Οι γηπεδούχοι ανέτοιμοι ακόμη έδειξαν πως θέλουν βελτίωση στην τελική προσπάθεια. Μόλις στο 7′, ο Αρης είχε ευκαιρία για γκολ αλλά το δυνατό σουτ του Ματίγια στην κίνηση, και έξω από την μεγάλη περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Οι Θεσσαλονικείς αφού αντιπαρήλθαν μια μικρή πίεση των φιλοξενούμενων έγιναν στο τέλος του ημιχρόνου και πάλι απειλητικοί και έχασαν σημαντική ευκαιρία επίσης στο 42′.

Ο Γκάμα από το ύψος σχεδόν του πέναλτι, αφύλαχτος έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Βελλίδη. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα και στο 52′ ο Κουέστα με διπλή προσπάθεια αποσόβησε κίνδυνο σε σουτ του Σιόντη ενώ στο 55′ κεφαλιά του Κριζμάν μπλόκαρε ο Κουέστα. Σταδιακά ο Αρης πήρε και πάλι πρωτοβουλίες αλλά δεν κατάφερε να έχει το τελικό σουτ στην αντίπαλη εστία. Στο 78΄ σέντρα του Βαλεριάνου από το αριστερά βρήκε το δοκάρι του ΠΑΣ, στη συνέχεια σουτ του Γκαρσία εκτός μεγάλης περιοχής, απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Παπαϊωάννου.

18/08/2018 20:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: