Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε τον Πειραιά: Προκάλεσε ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα




Εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε τσάντα, προκάλεσε την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε κτίριο στον κέντρο του Πειραιά στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων 10 και Νοταρά κοντά στα δικαστήρια, μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η περιοχή που σημειώθηκε η επίθεση παραμένει αποκλεισμένη, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που προκάλεσε υλικές ζημιές πέρα από το συγκεκριμένο κτίριο σε παρακείμενα σπίτια και ΙΧ αυτοκίνητα.

Στο κτίριο όπου οι δράστες άφησαν τη τσάντα με τον εκρηκτικό μηχανισμό, στεγάζονται πολλά δικηγορικά γραφεία και η ΔΟΥ Πειραιά. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στο κτήριο όπου εθεάθη ο άγνωστος να αφήνει το ύποπτο αντικείμενο, είναι το γραφείο του δικηγόρου Γρηγορίου Τιμαγένη, ο οποίος ασχολείται με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το Ναυτικό Δίκαιο καθώς είναι διαιτητής σε διαιτησίες του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: