Η βασίλισσα της ποπ, κατά κόσμον Μαντόνα, θα γιορτάσει τα 60α της γενέθλια στο Μαρακές




Η Μαντόνα αφίχθη στην παλιά πόλη του Μαρακές, στο νότιο Μαρόκο, για να γιορτάσει αύριο, ξέφρενα και με κάθε επισημότητα, τα 60α της γενέθλια, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές.

«Ανακαλύπτοντας πεζή τον λαβύρινθο της Μεντίνα την ώρα του καλέσματος για την προσευχή» σχολιάζει η βασίλισσα της ποπ σε ένα βίντεο που γύρισε νύχτα και ανήρτησε στους λογαριασμούς της στο Facebook και το Instagram.

Την Τρίτη, το “Material girl” είχε επίσης αναρτήσει μια φωτογραφία της όπου φορούσε το παραδοσιακό φέσι (ταρμπούς), διακοσμημένο εντυπωσιακά. Εκεί έγραφε: «Σήμερα φοράω μια τούρτα στο κεφάλι… δύο ημέρες απέμειναν».

Η αστυνομία του Μαρόκου βρίσκεται σε επαγρύπνηση με στόχο να εμποδίσει τα σχέδια των δημοσιογράφων και φωτογράφων που θα επιχειρήσουν να ακολουθήσουν τη διάσημη τραγουδίστρια, όπως επιβεβαίωσαν ρεπόρτερ από το Μαρακές, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον χώρο που θα επιλέξει η Μαντόνα για να σβήσει τα 60 κεράκια της. Το El Fenn, ένα παλάτι με πισίνα και τεράστια ταράτσα, το Kaskab Tasmanot, ιδιοκτησίας του Ρίτσαρντ Μπράνσον και το πολυτελές ξενοδοχείο “La Pause” θεωρούνται τα επικρατέστερα.

15/08/2018 23:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP
Ραμπάτ, Μαρόκο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: