Η Σπυράκη νομίζει πως με το “άθλιο ύφος της” κάνει αντιπολίτευση, τονίζει ο Τζανακόπουλος




«Η κα Σπυράκη νομίζει ότι με το άθλιο ύφος της και την ανόητη αλαζονεία της ασκεί αντιπολίτευση» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Επισημαίνει ότι «για μία ακόμη αφορά συνεχίζει να καλύπτει και να προστατεύει εκείνους που επί χρόνια συναλλάσσονταν και εναλλάσσονταν σε θέσεις εξουσίας για να μπορεί σήμερα η ίδια και το κόμμα της να παίζουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας».

«Είναι προφανές, όμως, ότι δεν έχει καμιά δυνατότητα να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση του διαχρονικού προβλήματος της χωροταξικής και οικιστικής αυθαιρεσίας» σημειώνει ο κ. Τζανακόπουλος, επισημαίνοντας ότι «η περίοδος, όμως, της συναλλαγής, του ρουσφετιού και της εξυπηρέτησης συμφερόντων σε βάρος του ελληνικού λαού και του δημοσίου συμφέροντος έχει περάσει ανεπιστρεπτί».

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει: «Η αδυναμία τόσο της ίδιας, όσο και του αρχηγού της να το κατανοήσουν είναι που οδηγεί σε αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις».

Ο Τσίπρας έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία στην ανατολική Αττική, τονίζει η Σπυράκη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: