Εντός της ημέρας η πρώτη επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων στον υπουργό Παιδείας




Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ,ΠΟΕΔ,ΟΛΤΕΚ θα αποστείλουν σήμερα μια πρώτη επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, απαντώντας στη δική του επιστολή που απέστειλε στις οργανώσεις στις 17 Αυγούστου, και η οποία, ουσιαστικά, θα αφορά το διαδικαστικό κομμάτι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη Δευτέρα θα συνέλθει μια ολιγομελής ομάδα, από όλες τις οργανώσεις, η οποία θα επεξεργαστεί και θα ετοιμάσει ένα κείμενο που θα απαντά στα κείμενα του Υπουργείου σημείο προς σημείο, το οποίο θα το δώσουν στον Υπουργό Παιδείας όταν θα συναντηθούν.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το πρωί της Δευτέρας οι Γραμματείες των εκπαιδευτικών οργανώσεων θα συνέλθουν σε ξεχωριστές συνεδρίες, ακολούθως θα έχουν στις 11 το πρωί συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο και αμέσως μετά θα πραγματοποιήσουν κοινή συνεδρία.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού απέστειλε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, 17 Αυγούστου, τέσσερα έγγραφα, τα οποία είναι πολυσέλιδα, και όπως ανέφεραν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, στην πρώτη τους αντίδραση, χρήζουν προσεκτικής μελέτης και αξιολόγησης στα συλλογικά τους σώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις προχωρούν μαζί και βρίσκονται σε πλήρη συνεννόηση.

ΚΥΠΕ – Δήμητρα Νικολάου
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
19/08/2018 14:18

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: