Ένας άνδρας επιχείρησε να σπάσει την πόρτα του ρωσικού προξενείο με το αυτοκίνητό του




Οδηγώντας το όχημα του στη σιδερένια είσοδο του Ρωσικού προξενείου στη Λεμεσό, 45χρονος επιχείρησε να εισέλθει σε αυτό, για να συλληφθεί όμως από αστυνομικά περίπολα που ανταποκρίθηκαν άμεσα. Ο 45χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι, με τον 45χρονο οδηγό να προσκρούει το όχημα του στην ελεγχόμενη είσοδο ασφαλείας του προξενείου, που βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος και ακολούθως, αφού εισήλθε στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, έσπασε το γυαλί της εισόδου των γραφείων, φωνάζοντας και προκαλώντας αναστάτωση.

Άτομο με ψυχολογικά προβλήματα επιχείρησε να εισέλθει στο προξενείο της Ρωσίας, στη Λεμεσό, αφού παραβίασε με το όχημα του την σιδερένια είσοδο ασφαλείας. ΚΥΠΕ – Σ. Κονιώτης

Άμεσα ο υπεύθυνος του γραφείου ενημέρωσε την αστυνομία και περίπολα έφτασαν στη σκηνή όπου φόρεσαν χειροπέδες στον 45χρονο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, αυτός είχε νοσηλευτεί παλαιότερα στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη των τραυμάτων που του προκλήθηκαν στο χέρι από το σπάσιμο του τζαμιού, καθώς και για να εξεταστεί από ψυχίατρο.

ΚΥΠΕ – Σταύρος Κονιώτης
Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ
07/08/2018 16:49

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: