“Μπλάκ άουτ”, Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην Αθήνα: Χωρίς ηλεκτρικό Βύρωνας, Καισαριανή




Συνεχείς προσπάθειες να επανέλθει η ηλεκτροδότηση στον Βύρωνα και την Καισαριανή καταβάλλουν τα συνεργεία της ΔΕΗ μετά την διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι

Τα προβλήματα στην ηλεκτροδότησης οφείλονται σε βλάβη που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Παλλήνης σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές του ΑΔΜΗΕ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Έγινε γνωστό πριν από λίγο ότι σε βλάβη του που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Παλλήνης οφείλονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που εμφανίστηκαν σε περιοχές της Αττικής.

— Εκτός λειτουργίας είναι η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το μετρό οι συρμοί δεν κινούνται εξαιτίας προβλήματος στην ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ.

Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση της γραμμής 2 Ανθούπολη-Ελληνικό.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ το πρόβλημα της κίνησης των συρμών περιορίζεται στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμά Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιόπουλη έως Ελληνικό.

Η διακοπή κυκλοφορίας σημειώθηκε λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ.

22/08/2018 14:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: