Έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στο στόχο μας είπε ο Μαρτίνς για την ρεβάνς με την Μπέρνλι




Μπορεί το 3-1 του πρώτου αγώνα να δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί, για την αυριανή ρεβάνς με την Μπέρνλι, για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων:
«Δεν είμαστε εμείς το φαβορί. Έχουμε απέναντί μας να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Η Μπέρνλι τερμάτισε 7η στην Premier League και αυτό λέει πολλά και δείχνει την αξία της. Ήρθαμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας με τη σοβαρότητα που ξέρουμε. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στο στόχο μας».

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την φημολογούμενη επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στην ομάδα, απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση και σχολίασε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Σε αυτούς εστιάζω και με αυτούς δουλεύω».

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που δήλωσε: «Σε τέτοια ματς δεν χωράνε φαβορί. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Την ξέρω από τη θητεία μου στο αγγλικό πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε προετοιμαστεί καλά για να τους αντιμετωπίσουμε. Ο αντίπαλός μας θα προσπαθήσει να αντιδράσει, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι».

29/08/2018 22:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: