Χειροπέδες σε δύο άτομα για υπόθεση πλαστοπροσωπίας και παράνομης εισόδου




Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον ενός 31χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και ενός 27χρονου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από μέλη της Δύναμης στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου παρουσιάστηκε για να ταξιδέψει σε Ευρωπαϊκή χώρα. Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το διαβατήριο που είχε παρουσιάσει ήταν καταχωρημένο ως κλοπιμαίο.

Ανακρινόμενος ο 31χρονος ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία και ότι το διαβατήριο το προμηθεύτηκε από φιλικό του πρόσωπο σε χώρα του εξωτερικού.

Ο 27χρονος συνελήφθη χθες το πρωί επίσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου παρουσιάστηκε για να ταξιδέψει σε Ευρωπαϊκή χώρα. Κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το διαβατήριο που είχε παρουσιάσει ήταν καταχωρημένο ως κλοπιμαίο.

Ανακρινόμενος ο 27χρονος ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία και ότι το διαβατήριο το αγόρασε σε χώρα του εξωτερικού, από άγνωστο του πρόσωπο έναντι χρηματικού ποσού.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος έφτασε στην Κύπρο μέσω παράνομου σημείου εισόδου και χθες πέρασε στις ελεύθερες περιοχές με σκοπό να ταξιδέψει για Ευρωπαϊκή χώρα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ – Φανίτσα Ζαννέττου
Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ
19/08/2018 17:37

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: