Βρέθηκε το ημερολόγιο του 15χρονου που αυτοκτόνησε: Η τελευταία καταχώρηση




Στο προσωπικό ημερολόγιο του 15χρονου οι αρχές αναζητούν τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. καθώς σε αυτό αναφερόταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην ψυχολογική βία που δέχονταν από συμμαθητές και φίλους, χωρίς όμως να τους κατονομάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που μετέδωσε η ΕΡΤ, άρχισε να γράφει τις πρώτες του σημειώσεις στις αρχές Ιουνίου.

Τελευταίο φραστικό επεισόδιο όπως αναφέρει στο ημερολόγιο του σημειώθηκε στις 6 Ιουλίου, όπου είχε έντονο καβγά με φίλη του αλλά και φίλους του που ήταν στην ίδια παρέα.

Αυτό φαίνεται, σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας πως τον επηρέασε αρνητικά και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στη μια και μισή τα ξημερώματα της Κυριακής βρέθηκε από τους γονείς του απαγχονισμένος στην πέργκολα της μονοκατοικίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς αλλά και οι φίλοι του 15χρονου.

Στην τελευταία του σημείωση στο ημερολόγιο, ζητάει χίλια συγγνώμη από τους γονείς του και τον αδελφό του, τονίζει πως τους αγαπάει πάρα πολύ αλλά «δεν αξίζει να ζει μόνο γι΄ αυτούς».

Ο κ. Ζαγοραίος ανέθεσε τη διενέργεια της έρευνας στην εισαγγελέα ανηλίκων η οποία αναμένεται να αρχίσει την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι λόγοι που οδήγησαν στην αυτοχειρία το 14χρονο παιδί, καταλογίζοντας τυχόν ποινικές ευθύνες.

Διετάχθη κατεπείγουσα έρευνα για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη

Συγκλονίζει η αυτοκτονία ενός 15χρονου στην Αργυρούπολη: Είχε πέσει θύμα bullying

Πηγή: ΕΡΤ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: