Βανέσα Παραντί: Η πρώην σύντροφος του Τζόνι Ντεπ παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Μπενσετρί




Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί και ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Σαμουέλ Μπενσετρί παντρεύτηκαν χθες, Σάββατο, στο μικρό χωριό Σεν-Σιμεόν (περιοχή Σεν-ε-Μαρν), γράφει σήμερα η εφημερίδα Le Parisien στην ιστοσελίδα της. Την ώρα που η Γαλλία γιόρταζε τη νίκη της εθνικής της ομάδας ποδοσφαίρου επί της ομάδας της Αργεντινής, στο χωριό Σεν-Σιμεόν η Βανέσα Παραντί παντρευόταν τον σύντροφό της.

Η Βανέσα Παραντί μπήκε στο μικρό δημαρχείο-σχολείο του Σεν-Σιμεόν φορώντας νυφικό λευκό κρεμ με βολάν και πέπλο στο κεφάλι. Μετά 30 λεπτά ο γάμος είχε τελεστεί, σε στενό κύκλο, παρουσία λίγων καλεσμένων. Ανάμεσά τους ήταν ο μουσικός Ματιέ Σεντίντ, ο τραγουδιστής Ραφαέλ και η Λιλί-Ροζ Ντεπ, η 19χρονη κόρη της Παραντί από την ελεύθερη σχέση που διατηρούσε με τον αμερικανό ηθοποιό Τζόνι Ντεπ έως το 2012.

Η γαλλίδα σταρ έχει πολλούς δεσμούς με το χωριό αυτό των 900 κατοίκων που βρίσκεται κοντά στην Κουλομιέ, στη βορειοκεντρική Γαλλία. Εκεί, στο Σεν-Σιμεόν πέθανε ο πατέρας της στα τέλη 2017. Ο Αντρέ Παραντί είχε το εστιατόριο Les Sources στο κοντινό χωριό Σεν-Ρεμί-Λα-Βαν, εξηγεί η κυριακάτικη Le Parisien.

H Βανέσα Παραντί και ο Σαμουέλ Μπενσετρί, και οι δυο 45 χρονών, επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Αύγουστο του 2017. Να ζήσουν!

 

01/07/2018 08:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Παρίσι, France

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: