Tweet του Τραμπ για σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ με… “καρφιά” κατά του ανακριτή Μιούλερ




Τη στάση των προηγούμενων αμερικανικών κυβερνήσεων στηλιτεύει ο Πρόεδρος Τραμπ με tweet που έκανε λίγες ώρες πριν τη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν

“Η σχέση μας με τη Ρωσία δεν ήταν ΠΟΤΕ χειρότερη χάρη στην αμερικανική ηλιθιότητα πολλών ετών και τώρα, του Κυνηγιού Μαγισσών”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έγραψε σήμερα στο Twitter ότι ο προκάτοχός του, Μπαράκ Ομπάμα έδωσε ελάχιστη προσοχή στους ισχυρισμούς του FBI για το ενδεχόμενο εμπλοκής της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, ενώ οι ισχυρισμοί αυτοί εξετάστηκαν σοβαρά, μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ.

“Ο πρόεδρος Ομπάμα νόμιζε ότι η Διεφθαρμένη Χίλαρι θα κέρδιζε τις εκλογές. Έτσι όταν ενημερώθηκε από το FBI σχετικά με την Εμπλοκή της Ρωσίας, είπε ότι δεν συνέβη, ότι δεν ήταν σημαντικό & και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με αυτό. Όταν νίκησα, έγινε μεγάλο θέμα με το Αλλοιωμένο Κυνήγι Μαγισσών υπό τον Στρζοκ!” Έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στην Χίλαρι Κλίντον που ήταν η υποψηφία για την προεδρία των ΗΠΑ από τους Δημοκρατικούς το 2016, αλλά και στον Πίτερ Στρζοκ, πράκτορα του FBI που άσκησε κριτική στον Τραμπ, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Πηγή: twitter

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: