Το γιγαντιαίο … σέξι άγαλμα του Τζεφ Γκόλντμπλουμ για τα 25α γενέθλια του Jurassic στο Λονδίνο




Με τον πιο παράξενο, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε να γιορτάσει την 25η επέτειο του «Jurassic Park» η υπηρεσία τηλεοπτικού προγράμματος Now TV του Ηνωμένου Βασιλείου. Η εταιρεία δημιούργησε ένα γιγαντιαίο άγαλμα του Ίαν Μάλκομ κατά κόσμον Τζεφ Γκόλντμπλουμ.Το άγαλμα τοποθετήθηκε μπροστά από τη γέφυρα του Λονδίνου (Tower Bridge) και απεικονίζει τον Μάλκομ στη χαρακτηριστική σέξι στάση, η οποία μπορεί να είναι και η πιο δημοφιλής εικόνα του Γκόλντμπλουμ στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την CNet το άγαλμα ζυγίζει περισσότερο από 150 κιλά, έχει ύψος σχεδόν 3 μέτρα και μήκος πάνω από 7 μέτρα.

Ο Γκόλντμπλουμ επανέλαβε τον ρόλο του Ίαν Μάλκομ σε μία σύντομη εμφάνιση στην ταινία του φετινού καλοκαιριού «Jurassic World: Fallen Kingdom». Ο ηθοποιός αναμένεται να επιστρέψει στην τελευταία ταινία της τριλογίας σε σκηνοθεσία του Κόλιν Τρεβόροου.

Το ανοιχτό πουκάμισο του Γκόλντμπλουμ έχει εμπνεύσει αμέτρητα μιμίδια (με τίτλο ο «Σέξι Τζεφ Γκόλντμπλουμ»). Ο ηθοποιός μίλησε στο Yahoo! τον περασμένο Μάρτιο για την σέξι πόζα: «Υποτίθεται ότι είμαι στην Κόστα Ρίκα, σωστά; Έχει ζέστη και είμαι σίγουρος ότι καίγομαι. Όλη η λογική είναι ότι πρέπει να βγάλω γρήγορα τα βρεγμένα ρούχα».

 

19/07/2018 09:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: