Τα μεγάλα σχέδια του Ντένις Ρόντμαν για τον Κάνιε Γουέστ: “Θα τον πάρω στη Βόρεια Κορέα”




Ο Ντένις Ρόντμαν έχει μεγάλα σχέδια για τον Κάνιε Γουέστ. «Νομίζω ότι με σέβεται και κατανοεί τις απόψεις μου. Και ο Κάνιε κάνει καταπληκτική δουλειά σε όλο τον κόσμο, γι αυτό και τον σέβομαι κι εγώ», δήλωσε ο Ρόντμαν στο Us Weekly. «Έτσι ελπίζω ότι μία μέρα θα συναντηθούμε και θα συνεργαστούμε σε ορισμένα πράγματα», πρόσθεσε.

«Μαντέψτε σε τι. Θα πάρω μαζί μου τον Κάνιε Γουέστ στη Βόρεια Κορέα», είπε.

Ο Ρόντμαν βρέθηκε για τελευταία φορά στη Βόρεια Κορέα τον Ιούνιο του 2017 για να συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και να βοηθήσει στη σύσφιξη των σχέσεων ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας. Συνολικά ο πρώην μπασκετμπολίστας έχει επισκεφτεί τη Βόρεια Κορέα πέντε φορές και μάλιστα παραβρέθηκε και στη σύνοδο κορυφής του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη.

Το επόμενο ταξίδι του όμως, θα επικεντρωθεί σε κάτι περισσότερο από την πολιτική.

«Πράγματι πρόκειται να προσκαλέσω τον Γουέστ την επόμενη φορά που θα πάω στη Βόρεια Κορέα. Εάν η πόρτα ανοίξει τον Σεπτέμβριο, θα καλέσω τον Κάνιε Γουέστ να έρθει μαζί μου», δήλωσε και συνέχισε: «Αν θέλει θα μπορεί να κάνει ένα άλμπουμ γι αυτό, θα μείνει εκεί για έξι με επτά μέρες και θα δει τι συμβαίνει. Τώρα, κάντε ένα τραγούδι γι αυτό. Ορίστε, πάμε».

 

19/07/2018 10:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: