Στην Γερμανία με δαπάνη της κυβερνησης της Κύπρου, 18χρονος θύμα τροχαίου




Το Κράτος αναλαμβάνει τα έξοδα μετάβασης του νεαρού Χαράλαμπου Λεαντζή από την Γεροσκήπου στη Γερμανία με σκοπό την αποθεραπεία του, ενώ καλύπτει και τα έξοδα των γονιών του .

Αυτό ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους οικείους του 18χρονου και συγκεκριμένα με τη θεία του Χαράλαμπου, Μαρία Ρολάνδου, σήμερα το πρωί.

Όπως ανέφεραν συγγενείς του 18χρονου στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε στην οικογένεια ότι το Κράτος θα στηρίξει το 100% την προσπάθεια μετάβασης του Χαράλαμπου στην Γερμανία για περαιτέρω θεραπεία.

Η οικογένεια ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και εξέφρασε την συγκίνηση της για το γεγονός ότι αυτός ο “γολγοθάς” για τη συγκέντρωση χρημάτων θα λάβει αίσιο τέλος.

Ο 18χρονος είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στις 27 Μαρτίου του 2018.

Έκτοτε, φορείς, οργανώσεις αλλά και η οικογένεια του, συνέβαλαν στη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη μετάβαση του στη Γερμανία για θεραπεία.

Επιπρόσθετα, η οικογένεια του Χαράλαμπου με ανακοίνωση της, μετά τη θετική εξέλιξη, ενημερώνει το κοινό ότι όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για στήριξη του Χαράλαμπου ακυρώνονται και τα έσοδα που μέχρι στιγμής συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας, ο οποίος χρειάζεται πραγματική βοήθεια. .

Ο σκοπός μας, συνεχίζει η ανακοίνωση, “είναι να παλέψει τώρα ο Χαράλαμπος με τα καλύτερα μέσα για να έρθει πίσω ξανά στην Κύπρο γερός και δυνατός”.

Η οικογένεια του Χαράλαμπου ευχαρίστησε επίσης θερμά όλους αυτούς που διοργάνωσαν ή συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις για τον Χαράλαμπο, σημειώνοντας πως τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τη συμπαράσταση και τη στήριξη όλων αυτών.

ΚΥΠΕ – Κική Περικλέους
ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 11/07/2018 19:32

Τσίπρας και Αναστασιάδης συνομίλησαν ενόψει της αυριανής συνάντησης με τον Ερντογάν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: