“Τιτιβίσματα” με πολλά μπράβο στην Γαλλία: Από τους πρώτους Τσίπρας και Αναστασιάδης




Τουίτ κορυφής μετά την κατάκτηση της κορυφής στο Μουντιάλ από την Γαλλία, δίνουν συγχαρητήρια στους παίκτες, ενώ από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν, ήταν ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Προεδρος της Κύπρου Αναστασιάδης.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια στον Μακρόν αλλά δεν παρέλειψε να συγχαρεί για την πορεία της στην διοργάνωση την Κροατία.

«Απόλαυσε τη νίκη φίλε μου »έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter ενώ υπογράμμισε επίσης το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας της Κροατίας.

Συγχαρητήρια Αναστασιάδη σε Μακρόν

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνεχάρη τον Γάλλο ομόλογό του , Εμανουέλ Μακρόν, για την επιτυχία της χώρας του στο Μουντιάλ.

«Συγχαρητήρια στη Γαλλία για την πανάξια κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου» έγραψε στο twitter ο πρόεδρος Αναστασιάδης.

Αν και στο γήπεδο ο Μακρόν, “τιτίβισε”

Ο Εμανουέλ Μακρόν έστειλε σήμερα μέσω Twitter ένα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας, η οποία κέρδισε το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της νικώντας την Κροατία με σκορ 4-2 στον τελικό.

Ο αρχηγός του κράτους, που παρακολούθησε σήμερα τον αγώνα στη Μόσχα, θα δεχθεί τους παίκτες της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τον προπονητή και τις οικογένειές τους σε δεξίωση αύριο το απόγευμα στο προεδρικό μέγαρο.

“Μπράβο” από τον πρωθυπουργό της Γαλλίας στους παίκτες

Ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ είπε «μπράβο» σήμερα με ένα tweet στους παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας που κέρδισαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Κροατία την ώρα που ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τους έδινε συγχαρητήρια μέσα στο γήπεδο στη Μόσχα.

«Πρωταθλητές του κόσμου!!! Τι αγώνας! Τι Παγκόσμιο Κύπελλο! Τι ομάδα! Κάνετε περήφανη τη χώρα σας, μπράβο» έγραψε στο Twitter ο Εντουάρ Φιλίπ μετά το τέλος του αγώνα που κέρδισε η Γαλλία με σκορ 4-2.

Ικανοποιημένος ο Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως η Ρωσία μπορεί να είναι περήφανη για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Ο Ρώσος πρόεδρος μιλούσε στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας λίγο μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Κροατίας με 4-2 στον τελικό.

«Ο τελικός ήταν θαυμάσιος», δήλωσε ο Πούτιν σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Με τουίτ ο Τράμπ συγχαίρει την Γαλλία για την νίκη και τον Πούτιν για την διοργάνωση του Μουντιάλ 2018

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: