Πόλεμος ανακοινώσεων κυβέρνησης-ΝΔ κάτω από τη βαριά σκιά των αγνοούμενων




Με οξείς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την ΝΔ, η οποία έκανε λόγο για “θλιβερό σώου” του πρωθυπουργού και επέκρινε την έλλειψη ενημέρωσης για τους αγνοούμενους. Με σκληρή απάντηση το Μαξίμου, κατηγορεί την ΝΔ για “τυμβωρυχία” με σκοπό τα πολιτικά παιγνίδια.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρει: “Την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας, η ΝΔ με τα ΜΜΕ που την στηρίζουν έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος.

Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής.

Η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο.”

“Σώου του πρωθυπουργού” και έλλειψη ενημέρωσης για τους αγνοούμενους, λέει η ΝΔ

“Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το γεγονός ότι την ώρα που αποδεδειγμένα πια γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, το απέκρυψε σε ένα θλιβερό τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιδιώκοντας να εξαπατήσει τους πολίτες.

Κυρίως όμως οφείλει να ενημερώσει επιτέλους τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων.

Ο πόνος της ελληνικής κοινωνίας είναι μεγάλος. Δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση και επιπλέον ψέματα” απαντά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Καλεί την κυβέρνηση να ανακοινώσει αριθμό αγνοουμένων η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία επανήλθε στο θέμα καθώς πηγές του κόμματος απάντησαν:

“Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες από την κυβέρνηση είναι αυτή του αριθμού των αγνοουμένων”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
29/07/2018 16:49

“Πυρ ομαδόν” από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για “επικοινωνιακό σόου” συγκάλυψης

Η αγωνία για τους αγνοούμενους στο κατακόρυφο: Δεκάδες πτώματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: