Πεπ Γκουαρντιόλα: Η Αργεντινή πρέπει να έχει ένα προπονητή Αργεντινό




Το μέλλον του Χόρχε Σαμπάολι είναι αβέβαιο, αλλά όλα δείχνουν ότι ο κύκλος του στην Αργεντινή θα κλείσει μόνο με την επίτευξη οικονομικής συμφωνίας για απεμπλοκή.
Ωστόσο, στην Αργεντινή ήδη δημοσιεύματα αναφέρουν υποψήφια ονόματα διαδόχων, ανάμεσά τους και αυτό του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Πάντως, πριν από λίγα χρόνια, ο Πεπ ομολόγησε, σε συνέντευξή του στο ESPN της Βραζιλίας, ποια είναι η θέση του σχετικά με την προοπτική να αναλάβει την Βραζιλία ή την Αργεντινή: «Η Βραζιλία πρέπει να έχει προπονητή έναν Βραζιλιάνο και η Αργεντινή έναν Αργεντινό προπονητή. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι επειδή κέρδισα στη Μπαρτσελόνα, είμαι πολύ καλός να έρθω. Η Βραζιλία και η Αργεντινή έχουν πολύ καλούς προπονητές και θα πρέπει να έχουν αυτούς», είπε ο Γκουαρντιόλα.
Η αλήθεια είναι ότι η άφιξη του Γκουαρντιόλα στην Αργεντινή ακούγεται σχεδόν αδύνατη, αλλά η προσπάθεια μάλλον θα γίνει. Ισως γιατί επίσης ο Λουίς Σέζαρ Μενότι είναι απόλυτος υποστηρικτής σε αυτή την προοπτική: «Ο Γκουαρντιόλα θα είναι ευτυχισμένος στην Αργεντινή, αγαπά το Μπουένος Άιρες και αγαπά την Αργεντινή. Θα ήταν καταπληκτικό το γεγονός να έρθει στην εθνική ο Γκουαρντιόλα, μαζί με δύο νέους προπονητές που θα συνέχιζαν το έργο του», είπε χαρακτηριστικά.

05/07/2018 08:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: