Παρολίγον τραγωδία στον υδατοφράχτη Τριμίκλινης: 14χρονος έπεσε από ύψος 40 μέτρων




Στο νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται 12χρονος ο οποίος τραυματίστηκε όταν έπεσε στην εξωτερική πλευρά του υδατοφράκτη Τριμίκλινης σε βάθος 40 μέτρων. Τον ανέσυρε ο 14χρονος εξάδελφος του με τον οποίον είχαν μεταβεί στην περιοχή για να ψαρέψουν.

Το ατύχημα συνέβη στις 11.30 πριν το μεσημέρι, όταν ο 12χρονος πήγε μαζί με τον 14χρονο εξάδελφο του σε εκδρομικό χώρο στον Σαϊττά και στη συνέχεια μετέβησαν στον υδατοφράκτη Τριμίκλινης για να δουν τη στάθμη του νερού για να μπορέσουν να ψαρέψουν.

Ενώ περπατούσαν στον πεζόδρομο του υδατοφράκτη, ο 12χρονος γλίστρησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην εξωτερική πλευρά του φράγματος (στην πλευρά υπερχείλισης του φράγματος) σε βάθος 40 μέτρων.

Ο 14χρονος κατέβηκε στο σημείο όπου κατέληξε ο 12χρονος και βοηθώντας τον να ανεβεί τα σκαλιά του φράγματος επέστρεψαν στον πεζόδρομο του φράγματος.

Ενημερώθηκαν σχετικά η αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα αριστερού ώμου και πνευμοθώρακα, φέρει μώλωπες, εκχυμώσεις και εκδορές στο κεφάλι και στο σώμα. Κρατήθηκε για νοσηλεία στο ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λεμεσός
22/07/2018 19:38

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: