Ο Τομ Κρουζ επιβεβαιώνει ότι η Τζένιφερ Κόνελι θα πρωταγωνιστήσει στο “Top Gun:Maverick “




Μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας ότι η Τζένιφερ Κόνελι θα ενταχθεί στο καστ της συνέχειας του “Top Gun” η επιβεβαίωση ήρθε από τον πρωταγωνιστή της θρυλικής ταινίας του 1986, Τομ Κρουζ.
Σύμφωνα με το ET, ο Τομ Κρουζ προέβη σε δήλωση στην πρεμιέρα της ταινίας “Mission: Impossible Fallout” στην Ουάσινγκτον.
“Κοιτάξτε, είναι μια μεγάλη ηθοποιός, προφανώς… Όταν δείτε την ταινία, θα διαπιστώσετε γιατί είναι τέλεια γι ‘αυτήν” είπε ο 56χρονος Τομ Κρουζ για τη νέα συμπρωταγωνίστριά του.
“Έίναι τόσο ταλαντούχα και δραστήρια, και, ξέρετε, βλέπω ότι θα έχουμε απλά σπουδαίους συντελεστές. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό” τόνισε.
Ο Τομ Κρουζ ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που βρέθηκε ξανά στο Μουσείο Αεροπορίας και Διαστήματος στην Ουάσινγκτον, έναν χώρο που έχει ιδιαίτερη σημασία γι’ αυτόν.
“Κάναμε στην πραγματικότητα την πρεμιέρα του Top Gun εδώ”, είπε επαναφέροντας στη μνήμη του την πρώτη προβολή της ταινίας του 1986 που αγαπήθηκε από τους λάτρεις των αερομαχιών και των μαχητικών αεροσκαφών και εκτόξευσε στην κορυφή την καριέρα του Τομ Κρουζ.
“Αλλά ακόμη και πριν από αυτό, επισκέφθηκα το Μουσείο όταν ήμουν παιδί και ήταν μεγάλη έμπνευση” πρόσθεσε.
Ο ηθοποιός δεν φαίνεται να έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει μετά την προώθηση της ταινίας “Mission: Impossible Fallout”.
“Όχι, δουλεύουμε για το Top Gun ταυτόχρονα. Θέλω να πω, έχω ξεκινήσει ήδη έτσι είμαι πλήρως απασχολημένος. Ακόμη και όταν είμαι σε αυτή την περιοδεία, δουλεύω” ανέφερε.
Ο Τομ Κρουζ γύρισε το πρώτο μέρος της σειράς ταινιών δράσης, Mission Impossible, όταν ήταν 34 ετών και σήμερα που είναι 56 χρονών εξακολουθεί να γυρίζει όλες τις απαιτητικές σκηνές, χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ.
Η ταινία “Mission: Impossible Fallout” (Επικίνδυνη Αποστολή 6) θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ στις 27 Ιουλίου.
Η πρεμιέρα του σίκουελ του Top Gun, της ταινίας “Top Gun: Maverick” αναμένεται τον επόμενο χρόνο.

24/07/2018 09:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: