Νέα επιδείνωση του καιρού στη βόρεια Ελλάδα με ισχυρές καταιγίδες και ενδεχομένως χαλάζι




Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και τις επόμενες ημέρες σε αρκετές περιοχές της χώρας και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν πιθανόν τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες η Χαλκιδική, η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο και πρόσκαιρα το απόγευμα η Ανατολική Στερεά. Μέχρι την Κυριακή το απόγευμα τα φαινόμενα θα πλήξουν την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο Αιγαίο και τις Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν θα επηρεαστούν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Στερεά και η Πελοπόννησος.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν τις απογευματινές ώρες πιθανόν στα ηπειρωτικά και κυρίως στη Μακεδονία, τη Δυτική και Κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.

Ανακοίνωση σχετικά με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε και το αυτοτελές τμήμα πολιτικής προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, συνιστώντας στους πολίτες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

27/07/2018 15:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: