Με τον αγώνα κόντρα στο Μαυροβούνιο ολοκληρώνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο η Εθνική




Με στόχο να ολοκληρώσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελόνης, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών αντιμετωπίζει αύριο (28/7, 19:15) το Μαυροβούνιο, στην αναμέτρηση για τις θέσεις 5-6 της τελικής κατάταξης.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι βεβαίως ικανοποιημένη από τη συμμετοχή της σε αυτό το ματς, δεδομένου ότι στην αμέσως προηγούμενη διοργάνωση, το 2016 στο Βελιγράδι, οι Μαυροβούνιοι ήταν φιναλίστ και η ελληνική ομάδα είχε πάρει την τέταρτη θέση. Αμφότερες πήγαν με φιλοδοξίες στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στη μάχη των μεταλλίων και αύριο θα επιδιώξουν να κλείσουν με ένα καλό αποτέλεσμα τον κύκλο τους σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον τους στις επόμενες υποχρεώσεις τους και το Παγκόσμιο του 2019, στη Νότια Κορέα.

Στις 23:15 ώρα Ελλάδας θα γίνει ο τελικός του τουρνουά, ανάμεσα στην κάτοχο του τίτλου Σερβία και την «οικοδέσποινα» Ισπανία. Οι «πλάβι» κυνηγούν το τέταρτο διαδοχικό τρόπαιό τους και την επιστροφή στην κορυφή, μετά την απώλεια του περσινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ενώ οι Ίβηρες επανέρχονται σε τελικό μετά από 27 ολόκληρα χρόνια και θέλουν να προσθέσουν τον μοναδικό μεγάλο τίτλο που λείπει από τη συλλογή τους.

Νωρίτερα, στον «μικρό» τελικό, Κροατία και Ιταλία θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Το αυριανό πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/7
ΘΕΣΕΙΣ 7-8 17:45 Ουγγαρία-Ρωσία
ΘΕΣΕΙΣ 5-6 19:15 Μαυροβούνιο-ΕΛΛΑΔΑ
“ΜΙΚΡΟΣ” ΤΕΛΙΚΟΣ 21:30 Κροατία-Ιταλία
ΤΕΛΙΚΟΣ 23:15 Σερβία-Ισπανία

27/07/2018 18:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: