Η Γκενκ διέλυσε τον Ολυμπιακό σε φιλικό αγώνα με 4-0: Προβληματισμός στους “ερυθρόλευκους”




Ιδιαίτερα προβληματική εικόνα έδειξε ο Ολυμπιακός στο σημερινό φιλικό με τη Γκενκ, όπου γνώρισε βαριά ήττα με 4-0, στο τελευταίο του τεστ προετοιμασίας επί βελγικού εδάφους.

Περίπου 20 ημέρες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους, στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν ασύνδετοι σε όλες τις γραμμές, έκαναν πάρα πολλά λάθη κι έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά για να είναι έτοιμοι στις 9 Αυγούστου. Η βελγική ομάδα προηγήθηκε στο 30΄ με τον Τροσάρ (ο οποίος νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι) και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαλινόβσκι «έγραψε» το 2-0. Ο Τροσάρ με πέναλτι στο 65΄ και ο Ζεγκρόβα στο 76΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να αντιδράσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε της εξής σύνθεση: Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46’ Ανδρούτσος), Φορτούνης (80’ Χατζισαφί), Χριστοδουλόπουλος (80’ Κούτρης), Φετφατζίδης (46’ Ποντένσε), Γκερέρο (80’ Ανσαριφάρντ)

21/07/2018 18:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: