Η αγωνία για τους αγνοούμενους στο κατακόρυφο: Δεκάδες πτώματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί




Τα σωστικά συνέργεια συνεχίζουν και σήμερα τις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν πολλοί κατέφυγαν στη θάλασσα για να γλυτώσουν την πύρινη λαίλαπα. 

Σκάφη του Λιμενικού αλλά και ιδιωτικά ερευνούν την θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ραφήνας ενώ σωστικά συνεργεία ψάχνουν στα καμμένα οικόπεδα και τα σπίτια.

Ο αριθμός των αγνοουμένων δεν έχει ανακοινωθεί, και όπως εκτιμούν ειδικοί δεν πρόκειται πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών που βρίσκονται στο νεκροτομείο.  Μέχρι τώρα εκτιμάται ότι περισσότερα από 30 πτώματα είναι  ακόμα αγνώστου ταυτότητος και θα απαιτηθεί και η επόμενη εβδομάδα για την διαδικασία. Συνολικά οι νεκροί ανέρχονται στους 88.

Το πρωί έγινε επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα  της πυρκαγιάς, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Μάτι Αττικής.

Πιστοί παίρνουν μέρος στην επιμνημόσυνη δέηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Εξιτήριο για ένα παιδί

Σήμερα Κυριακή έλαβε εξιτήριο ένα παιδί που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται άλλο ένα, το οποίο αναμένεται να πάρει εξιτήριο τα επόμενα 24ωρα. Νοσηλεύονται επίσης 43 ενήλικες.

Σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένοι είναι 10 εγκαυματίες.

Οι ιατροδικαστικές αρχές ταυτοποίησαν χθες τη σορό 13χρονου, Δημήτρη Αλεξόπουλου για τον οποίο το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Amber Alert. Το παιδί βρισκόταν ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Τραγικός επίλογος για τους νεκρούς της φονικής φωτιάς στο Μάτι: Οι δίδυμες και ο 13χρονος…

Το βράδυ της Παρασκευής οι ιατροδικαστές είχαν ταυτοποιήσει και τις σορούς των δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνταν μαζί με τους παππούδες τους μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς.

Έτσι κάηκαν το Μάτι και ο Νέος Βουτζάς: Αίτια και συγκυρίες που οδήγησαν στον όλεθρο (video)

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: