Έφυγε από την ζωή ο 34χρονος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη: Μεσίστιες οι σημαίες του “Θρύλου”




Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος, σε ηλικία 34 χρόνων, σε ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Κλίβελαντ.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο 34χρονος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Τη θλίψη τους  για τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη του νεώτερου εξέφρασαν ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης, οι ΠΑΕ  και ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το συλλυπητήριο μήνυμα Μαρινάκη

“”Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας.

Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.

Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!” αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιού του Σωκράτη.

»Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν.

»Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Ολυμπιακός, χαμογελαστός και ευγενής σε κάθε του έκφραση, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα.

»Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για τον αιφνίδιο θάνατο του γιου, του άλλοτε διοικητικού επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, που γνωστοποιήθηκε σήμερα, τοποθετήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, για τον αναπάντεχο χαμό του», ανέφερε το λιτό κείμενο που αναρτήθηκε από τους «ασπρόμαυρους», σε επίσημο λογαριασμό τους στο διαδίκτυο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: