Άδοξο τέλος για το ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τη νίκη 1-0 επί της Σούντουβα Λιθουανίας




Το ΑΠΟΕΛ έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο του, προηγήθηκε νωρίς σε βάρος της Σούντουβα Λιθουανίας, αλλά στη συνέχεια έχασε πολλές ευκαιρίες και η μπάλα το τιμώρησε, καθώς κέρδισε μεν με 1-0, ωστόσο το σκορ δεν ήταν ικανό να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα και έτσι αποχαιρετά το Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζει στο Europa League.

Το ΑΠΟEΛ θα συνεχίσει στη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του αγώνα Φλόρα Ταλίν – Μπερ Σεβά Ισραήλ (1-4 ο πρώτος αγώνας).

Το ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε σχετικά νωρίς (20ο λεπτό) με τον Μίκαελ Ποτέ, ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ στο ΓΣΠ και παρά το γεγονός ότι έπαιζε τους Λιθουανούς στα καρέ τους, έχασε πολλές ευκαιρίες και η μπάλα το τιμώρησε.

ΑΠΟΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ιωάννου (77′ Νατέλ), Καρλάο, Ταβάρες, Μοράις, Σόουζα, Εφραίμ (77′ Αλωνεύτης), Αλ-Τάαμαρι (65′ Αλ-Τάαμαρι), Ντελατόρε, Ποτέ.

Σούντουβα (Βλαντιμίρ Τσεμπούριν): Καρντούμ, Σεβρλιούγκα, Λεϊμόνας, Α. Γιανκάουσκας, Ζιβάνοβιτς, Σλάβιτσκας, Ασεβέδο (75′ Βεζεβίτσιους), Ματουλεβίτσιους, Βερμπίκας, Τόπτσαγκιτς (53′ Κασπαραβίτσιους), Σισίλια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουηδός Γκλεν Νάιμπεργκ.

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
17/07/2018 22:10

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: