Θα καταφέρει να προκριθεί η Αργεντινή; Παίζει το τελευταίο της χαρτί με τη Νιγηρία




Το τελευταίο της χαρτί παίζει απόψε η Αργεντινή. Μετά την ισοπαλία 1-1 με την Ισλανδία και την ήττα 3-0 από την Κροατία, θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Νιγηρία, για να μην αποχαιρετίσει πρόωρα το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε περίπτωση που, στο άλλο ματς του ομίλου, η Ισλανδία κερδίσει την Κροατία τότε η Αργεντινή θα χρειαστεί νίκη με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων. Η Κροατία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ το δεύτερο εισιτήριο διεκδικούν η Νιγηρία, η Αργεντινή και η Ισλανδία.

Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Λιονέλ Μέσι, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα Νιγηρίας-Αργεντινής. Ο Μέσι δεν έχει σκοράρει στα δύο παιχνίδια της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα κυνηγήσει το πρώτο του γκολ και θα προσπαθήσει να ανοίξει το σκορ για να οδηγήσει την Αργεντινή στη νίκη και την πρόκριση.

Kέρδισαν όσοι πόνταραν χτες στο στοίχημα της ημέρας με τον Έντινσον Καβάνι

 Χτες κέρδισαν όσοι πόνταραν στο στοίχημα της ημέρας του Πάμε Στοίχημα, στον Έντινσον Καβάνι, ως σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος στον αγώνα της Ουρουγουάης με τη Ρωσία.

Στις 21:00 θα ξεκινήσουν τα δύο παιχνίδια του τέταρτου ομίλου. Το ματς της Νιγηρίας με την Αργεντινή θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη και της Ισλανδίας με την Κροατία στο Ροστόφ.

Στις 17:00 θα αρχίσουν τα δύο ματς του τρίτου ομίλου. Στη Μόσχα θα γίνει ο αγώνας της Δανίας με τη Γαλλία και στο Σότσι η αναμέτρηση της Αυστραλίας με το Περού. Η Γαλλία έχει προκριθεί και χρειάζεται 1 βαθμό στο παιχνίδι με τη Δανία για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Ένα βαθμό θέλει και η Δανία για να εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ η Αυστραλία θα ελπίζει μόνο με νίκη κόντρα στο ήδη αποκλεισμένο Περού.

 «Επιστροφή Στοιχήματος» και «2-0 και Έληξε» από το Πάμε Στοίχημα

 Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» και το «2-0 και Έληξε» στα τέσσερα σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφεται το ποντάρισμα, σε όσους έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Ποια ομάδα θα εκτελέσει το πρώτο πλάγιο άουτ;

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει συνολικά το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για τους σημερινούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο πλάγιο άουτ, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: