Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης: Αιματοκύλισμα στην αίθουσα σύνταξης εφημερίδας στις ΗΠΑ




Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν μέσα στην αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας Capital Gazzete στην Αννάπολις στην Πολιτεία του Μέριλαντ, ανέφεραν σήμερα ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας και αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα.

Το Fox News μετέδωσε ότι ο φερόμενος δράστης συνελήφθη αφού πυροβόλησε και σκότωσε “πολλούς” ανθρώπους. Αρχικά μεταδόθηκε η πληροφορία ότι σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Φιλ Ντέιβις δήλωσε ότι πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυροβολισμούς. Δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί ακριβής αριθμός θυμάτων.

Η αστυνομία της Βαλτιμόρης ανακοίνωσε ότι δυνάμεις της έχουν αναπτυχθεί στο σημείο.

Σύμφωνα με το CBS, που επικαλέστηκε δύο ανώνυμες πηγές, υπάρχουν τέσσερις νεκροί. Δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί ακριβής αριθμός θυμάτων.

Η αστυνομία της Βαλτιμόρης ανακοίνωσε ότι δυνάμεις της έχουν αναπτυχθεί στο σημείο. “Το κτίριο έχει ανακοινωθεί και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες εντός του κτιρίου “, τόνισε με ανάρτηση στο twitter η τοπική αστυνομία.

Η εφημερίδα είναι ιδιοκτησίας της Baltimore Sun, σύμφωνα με αναφορές των εργαζομένων της.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την κατάσταση στην Αννάπολις

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας Anne Arundel, Ryan Frashure, δήλωσε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουν ασφαλής τους ανθρώπους. «Προσπαθούμε για όσο το δυνατό λιγότερα θύματα. Εκκενώνουμε το κτίριο, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος είναι καλά»

«Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι που μπορεί να οδήγησαν σε αυτό. Επίσης, υπάρχουν και άλλα σημαντικά σημεία που πρέπει να ερευνήσουμε. Αν υπάρχουν άλλοι ένοπλοι, μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αν υπάρχουν βόμβες ή κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

28/06/2018 22:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Sputnik-AFP-Twitter
Ουάσινγκτον, United States

Τέσσερις νεκροί από επίθεση σε εφημερίδα στην Αννάπολη: Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: