Στο ΟΑΚΑ ο “Greek Freak” στον 5ο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό




Στο ΟΑΚΑ αφίχθη δύο ώρες πριν το τζάμπολ του 5ου τελικού, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ο Γιάννης Αντετοκουνμπο. Ο άσος των Μπακς αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των «πρασίνων».

Ο “Greek Freak”, ο οποίος έχει δώσει πολλές φορές το «παρών» στο ΣΕΦ στο παρελθόν, θα υποστηρίζει τον αδελφό του Θανάση, ο οποίος αγωνίζεται στους «πράσινους» στην ύστατη «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Εξάλλου, με ανάρτησή του στο Instagram o Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε παροτρύνει τον Θανάση: «Το έχεις, μεγάλε αδερφέ! Πήγαινε σήκωσέ το». Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν δια ζώσης από το ΟΑΚΑ, η κοπέλα του, αλλά και ο αδερφός του, Άλεξ.

Οι δωδεκάδες του 5ου τελικού Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Με τις ίδιες δωδεκάδες που παρέταξαν και στους 4 προηγούμενους τελικούς, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στον 5ο και τελευταίο αγώνα της σειράς, στο ΟΑΚΑ (19:00).

Αναλυτικά οι δωδεκάδες του Game 5:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον, Ρίβερς, Τζέιμς, Παππάς, Γκιστ, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους, Όγκαστ, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): ΜακΛιν, Μπράουν, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Ρόμπερτς, Μπόγρης, Ουίλτζερ.


17/06/2018 18:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θοδωρής Ψωμάς
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: