“The Look: All Stars”: Νέο reality με επαυξημένη πραγματικότητα από την Τόρι Σπέλινγκ




Η ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ θα παρουσιάζει ένα νέο τηλεοπτικό reality με θέματα τη μόδα και την ομορφιά με τίτλο «The Look: All Stars». Η σειρά κάνει ντεμπούτο της στις 24 Ιουνίου στους τηλεοπτικούς σταθμούς CW / MyNetwork της Sinclair Broadcast Group και επικεντρώνεται σε αλλαγές στην εμφάνιση από την κορυφή έως τα νύχια με τη βοήθεια κορυφαίων κομμωτών, μακιγιέρ και επαγγελματιών από τον χώρο της μόδας.

Μαζί με την Τόρι Σπέλινγκ θα παρουσιάζει το σόου ο hairstylist διασημοτήτων Kim Vo, o οποίος θα είναι συμπαρουσιαστής και μέντορας των αντίπαλων ομάδων και θα διατυπώνει σχόλια.

Οι δραστικές αλλαγές έχουν στόχο να παρέχουν συγκεκριμένες οδηγίες στο κοινό μέσω χρονομετρημένων προκλήσεων.

Η κατεύθυνση που έχουν λάβει οι συντελεστές του τηλεοπτικού reality είναι να δοθεί έμφαση στο κομμάτι της εκπαίδευσης και να περιοριστεί το δράμα.

«Η εκπομπή είναι μια πλατφόρμα παροχής tips ομορφιάς και συμβουλών για τη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης κάποιου», δήλωσε ο Ρίντα Χαν, επικεφαλής του τμήματος μόδας και ομορφιάς και των προγραμμάτων lifestyle στη Sinclair Broadcasting.

«Οι άνθρωποι της αληθινής ζωής θα δουν τους εαυτούς τους να μεταμορφώνονται και οι εμπνευσμένες εμφανίσεις ωθούν τη φαντασία» ανέφερε.

Ενώ υπάρχουν πολλά reality ομορφιάς, το «The Look: All Stars» διαφέρει λόγω της αξιοποίησης της επαυξημένης πραγματικότητας από το Perfect365 που δίνει τη δυνατότητα εικονικών δοκιμών των προϊόντων. Επιπλέον, το κοινό θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ορισμένα προϊόντα που θα δίνονται ως δώρα μέσω των social media ή ειδικών προσφορών.

Θρύλοι της ομορφιάς, μύθοι της μόδας και αναγνωρίσιμα ονόματα από τον κόσμο ψυχαγωγίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται στο νέο reality show ως κριτές και εμπειρογνώμονες, σύμφωνα με το WWD. Μια ομάδα ανά επεισόδιο θα κερδίζει ένα μεγάλο βραβείο που περιλαμβάνει ένα VIP πακέτο διακοπών και προϊόντα ομορφιάς.

 

22/06/2018 09:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: