Την έκθεση με φωτογραφίες του Ιωάννη Γρίβα διοργανώνουν μέχρι τις 22 Ιουνίου, στο φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, ο δήμος Θεσσαλονίκης και το πρόγραμμα REACT ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ιωάννης Γρίβας

“Στου δρόμου τα μισά”: Έκθεση με φωτογραφικές στιγμές προσφυγιάς στη Θεσσαλονίκη

Στιγμές προσφυγιάς από χώρους φιλοξενίας αποτυπώνονται στην έκθεση φωτογραφίας “Στου δρόμου τα μισά”, που εγκαινιάζεται σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, που τιμάται κάθε χρόνο στις 20 Ιουνίου.

Την έκθεση με φωτογραφίες του Ιωάννη Γρίβα διοργανώνουν μέχρι τις 22 Ιουνίου, στο φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, ο δήμος Θεσσαλονίκης και το πρόγραμμα REACT (Refugee Assistance Collaboration Thessaloniki) για τους πρόσφυγες.
size=”3″ face=”Liberation Serif”>
Σκοπός του προγράμματος REACT είναι να συμβάλει στην προσπάθεια αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα, εντοπίζοντας, εγκαθιστώντας και διατηρώντας 830 θέσεις στέγασης σε ιδιωτικά διαμερίσματα και 28 θέσεις στο Κέντρο Αιτούντων Άσυλο – “Φιλοξενείο” για τους ευάλωτους αιτούντες άσυλο, καθώς και παρέχοντας ένα σύνολο υπηρεσιών υποστήριξης και προστασίας διαμέσου τοπικών αρχών και μη κυβερνητικών οργανώσεων.
Σημειώνεται ότι η έκθεση φωτογραφίας είχε παρουσιαστεί και τον περασμένο Νοέμβριο στον πολυχώρο τέχνης Ρεμέτζο, στον δήμο Καλαμαριάς.

14/06/2018 11:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Be the first to comment on "“Στου δρόμου τα μισά”: Έκθεση με φωτογραφικές στιγμές προσφυγιάς στη Θεσσαλονίκη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*