Οι Ένοπλες Δυνάμεις τίμησαν τον γιατρό Λεωνίδα Παπασταματίου για την προσφορά του στο 401

Ο αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής παραδίδει τη διαμνημόνευση “Αξίας και Τιμής” στον γιατρό Λεωνίδα Παπασταματίου – Πηγή: ΓΕΣ
Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, απένειμε τη Διαμνημόνευση «Αξίας και Τιμής» στον Καθηγητή Ιατρό κ. Λεωνίδα Παπασταματίου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Λεωνίδας Παπασταματίου, προσέφερε στη μνήμη της συζύγου του Ήρας Παπασταματίου, δωρεά για την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση της πτέρυγας 5Α του 401 ΓΣΝΑ, την οποία αφιέρωσε στους «Μαχητές του Αιγαίου». Μέσω της ίδιας δωρεάς, εκσυγχρονίστηκε και το Παθολογοανατομικό εργαστήριο του νοσοκομείου με σύγχρονα μηχανήματα, εξοπλισμό και ιατρικά συγγράμματα, κατόπιν επιθυμίας της αείμνηστης συζύγου του.

Ο κος Παπασταματίου, συγκινημένος ευχαρίστησε για την Διαμνημόνευση και προσέφερε στο προσωπικό του επιτελείου που ήταν παρών, τον “Ύμνο Εις την Ελευθερία” του Διονύσιου Σολωμού. Η προσφορά του, καταδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο, την αγάπη του στον συνάνθρωπο, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην Πατρίδα μας γενικότερα.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal