O ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον ΠΑΟΚ να καταδικάσει τα επεισόδια που έγιναν για την συμφωνία με την πΓΔΜ




Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των επεισοδίων που σημειώθηκαν σε εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, αναφέρει αφενός ότι δεν θα “πάρει άδεια από τις κάθε λογής ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες για να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τη συμφωνία με την FYROM” και παράλληλα ζητά από της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει τις ενέργειες που γίνονται εξ ονόματος του συνδέσμου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή συλλογικότητα, δεν θα πάρει άδεια από τις κάθε λογής ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες για να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τη συμφωνία με την FYROM ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, δεν εκφράζουν ούτε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ούτε κανέναν δημοκρατικό πολίτη, ούτε κανέναν υγιή φίλαθλο ομάδας» τονίζει στην ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως «περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει αυτές τις άθλιες ενέργειες που γίνονται εξ ονόματος συνδέσμου του ιστορικού συλλόγου του ΠΑΟΚ. Περιμένουμε από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου και από όλα τα πολιτικά κόμματα, να πάρουν έμπρακτα αποστάσεις από τέτοια νοσηρά φαινόμενα για τη δημοκρατία. Και βέβαια, περιμένουμε από τη ΝΔ να αντιληφθεί ότι η σύμπλευση με τις ακροδεξιές λογικές και το περιθώριο, την καθιστά και την ίδια μέρος του».

Εκτονώθηκε η ένταση στη Θεσσαλονίκη: Για “γνωστούς φασίστες” κάνει λόγω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

25/06/2018 22:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: