Με τρεις αρρώστους και έναν τραυματία θα σταθεί η Σουηδία απέναντι στη Γερμανία




Η Σουηδία ταξίδεψε με τέσσερα… προβλήματα στο Σότσι για τον κρίσιμο αγώνα με τη Γερμανία, το Σάββατο (23/6), για το Μουντιάλ 2018 (6ος όμιλος), αφού τρεις αμυντικοί της είναι άρρωστοι και ένας επιθετικός τραυματίας. Οι αμυντικοί Μάρκους Ρόντεν, Πόντους Γιάνσον και Φίλιπ Ελάντερ έχουν προσβληθεί από ίωση, ενώ ο επιθετικός Ισαάκ Τέλιν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάνε Άντερσον.

«Ο Τέλιν έχει ένα ελαφρύ χτύπημα στον αστράγαλο, ενώ τρεις παίκτες μας αισθάνονται πόνους στο στομάχι από την Πέμπτη και δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να τους πάρουμε μαζί στην πτήση μας, λόγω των κινδύνων να είναι μεταδοτική η ασθένεια», δήλωσε ο Άντερσον σε συνέντευξη Τύπου.

Σε ανακοίνωσή της, πάντως, η Σουηδική Ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι οι τρεις ασθενείς παίκτες βρίσκονται «στο δρόμο της ανάρρωσης» και θα ενσωματωθούν το πρωί του Σαββάτου στην αποστολή.

Η ομοσπονδία δεν διευκρίνισε αν ο κεντρικός αμυντικός Βίκτορ Λίντελοφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ήταν άρρωστος στο πρώτο παιχνίδι των Σουηδών, είναι εντάξει, αλλά το γεγονός ότι δεν αναφέρεται μεταξύ των παικτών δείχνει ότι θα μετάσχει κανονικά στην αποστολή.

22/06/2018 17:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλ. Πρακτ.
Σότσι, Ρωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: