Κατά της οπλοκατοχής ο Χάρι Στάιλς: Κόλλησε στην κιθάρα του δύο στίκερ «End Gun Violence»




Δύο στίκερ «End Gun Violence» (Σταματήστε τη Βία της Οπλοκατοχής) κόλλησε στην ηλεκτρική του κιθάρα ο Χάρι Στάιλς, εμφανιζόμενος στη σκηνή πριν λίγες ημέρες στο Ντάλας του Τέξας, στο πλαίσιο της αμερικανικής τουρνέ του. Ανέβασε μια φωτογραφία της κιθάρας στον λογαριασμό του στο Instagram, με έναν απλό «τίτλο»: «Λάιβ, στο Ντάλας, στο πλαίσιο της τουρνέ».

Πρόσφατα, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Μεγάλη Βρετανία, αποτίοντας συγκινητικό φόρο τιμής στα θύματα του περασμένου χρόνου στη Manchester Arena. «Το επόμενο τραγούδι που θα παίξουμε το έγραψα πριν δύο χρόνια και πάντα σήμαινε πολλά για μένα» ανακοίνωσε, πάνω στη σκηνή. «Αλλά απόψε νομίζω ότι σημαίνει πολλά περισσότερα από όσα σήμαινε πριν έλθω εδώ. Σας ευχαριστώ τόσο, που είστε μαζί μου εδώ, απόψε. Μεγαλώνοντας, ήρθα για τις πρώτες μου συναυλίες σ’ αυτόν τον χώρο. Τον αγαπώ αυτόν τον χώρο».

Έκπληξη του επιφύλαξαν οι θαυμαστές του στη συναυλία που έδωσε στο Λονδίνο. Σχημάτισαν μια γιγάντια «Σημαία του Ουράνιου Τόξου». Όταν έσκασαν οι νότες του «Sweet Creature», ο χώρος φωτίστηκε από τις κάμερες των κινητών των παρευρισκόμενων. Όμως, κάθε τμήμα του χώρου με διαφορετικό χρώμα από τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Λέγεται ότι ο Χάρι δεν είχε ιδέα. Εντυπωσιάστηκε μ’ αυτή την πρωτότυπη κολοσσιαία σημαία ΛΟΑΤΚΙ. Την ευθύνη γι’ αυτό το εντυπωσιακό εφέ ανέλαβαν δύο θαυμάστριες, η 17χρονη Ξένια και η 20χρονη Λούνα. Είχαν ετοιμάσει 17.000 χαρτάκια με οδηγίες και χρωματιστά χαρτιά και τα μοίρασαν στους λάτρεις της μουσικής του Στάιλς.

 

11/06/2018 09:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: