Η Γερμανία θα προκριθεί στον τελικό; Δέκα ημέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο…




Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δέκα ημέρες απομένουν για να γίνει η σέντρα στα γήπεδα της Ρωσίας. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας κέρδισε με 1-0 στον τελικό, την Αργεντινή. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε στην παράταση ο Μάριο Γκέτσε, τον οποίο ο Γιόακιμ Λεβ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Ρωσία. Στον ημιτελικό είχε κάνει αίσθηση η εντυπωσιακή νίκη της με 7-1 κατά της Βραζιλίας.

 Τέσσερα κύπελλα και οχτώ συμμετοχές σε τελικούς

Στη συλλογή της η Γερμανία έχει τέσσερα τρόπαια, όσα και η μεγάλη απούσα της διοργάνωσης Ιταλία. Θέλει να πάρει το κύπελλο και στη Ρωσία για να φτάσει τη Βραζιλία, η οποία προηγείται με πέντε τρόπαια.

Οχτώ φορές έχει καταφέρει να προκριθεί σε τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου η Γερμανία. Πήρε το κύπελλο το 1954, το 1974, το 1990 και το 2014. Γνώρισε την ήττα στους τελικούς του 1966, του 1982, του 1986 και του 2002.

Στον έκτο όμιλο με Μεξικό, Σουηδία και Νότια Κορέα

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θα αγωνιστεί στον έκτο όμιλο, με αντιπάλους το Μεξικό, τη Σουηδία και τη Νότια Κορέα. Είναι φαβορί για την πρόκριση και την πρώτη θέση. Θα καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια για να φτάσει στον τελικό της 15ης Ιουλίου;

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι για την πρόκριση της Γερμανίας στον τελικό.

Δέκα ημέρες, πριν ξεκινήσει η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, υπάρχουν πολλές επιλογές, από το Πάμε Στοίχημα, για όσους θέλουν να ποντάρουν από τώρα. Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα, για τον  νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ζευγάρι του τελικού, την πρόκριση ανά ομάδα στους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής, την Ήπειρο του νικητή και το σύνολο τερμάτων της διοργάνωσης.

Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται ακόμη, από το Πάμε Στοίχημα, ανά όμιλο, για τον νικητή, τη δεύτερη, την τρίτη και την τελευταία θέση, τις ομάδες που θα προκριθούν, την ακριβή πρόβλεψη πρώτης και δεύτερης θέσης, τους βαθμούς, τα γκολ και τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: