Δεν είναι δίκαιο να σκέφτονται όλοι πως παίζω ρόλους καβάλα σε ένα άλογο, λέει ο Κόστνερ




«Θέλω να πιστεύω ότι τα γούστα μου είναι πλατιά, αλλά πολύς κόσμος σκέφτεται “θα κάνει οτιδήποτε αρκεί να έχει άλογο μέσα”» διαμαρτυρήθηκε ο Κέβιν Κόστνερ. Ο οποίος βρέθηκε στο Cannes Lions για να μιλήσει για το καινούργιο του show, το «Yellowstone» της Paramount όπου παίζει έναν ραντσέρη που η ιδιοκτησία του δέχεται επίθεση.

«Δεν είναι αλήθεια» τόνισε ο σταρ του «Χορεύοντας με τους Λύκους». «Κατάφερα να κάνω καριέρα μέσα από πολιτικά θρίλερ ή δικαστικά δράματα ή ακόμη και υποδυόμενος κατά συρροή δολοφόνο. Αν έχω τύχη, το να κάνεις γουέστερν είναι πολύ δύσκολο γιατί νομίζουμε ότι είναι ένα λευκό καπέλο (σ.σ. οι καλοί) κι ένα μαύρο καπέλο (σ.σ. οι κακοί), αλλά είναι πολύ πιο περίπλοκο» πρόσθεσε.

Αγαπάει τη δουλειά του, ο Κόστνερ. «Πρέπει να καλπάσω δίπλα στα βουβάλια, έχω, μέσα στις ταινίες, προσπαθήσει να σώσω τον κόσμο, κερδίζω το κορίτσι, πρέπει να φιλήσω την Γουίτνεϊ Χιούστον… πρέπει να κάνω πολλά πράγματα» είπε.

«Έχω μάθει πολλά από τις ταινίες. Βλέπω την αρχιτεκτονική ενός τύπου που έχει να χάσει πολλά, και κάνει το σωστό. Τρώω το ποπκόρν μου και σκέφτομαι “θέλω να είμαι αυτός ο άντρας”. Μου φαίνεται ότι τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής υπάρχουν μέσα σε ταινίες» εξομολογήθηκε.

25/06/2018 09:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ Βασίλης Τσεκούρας
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: