Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Γαλλίας: Για βασικός προορίζεται ο Λούκας Ερναντέζ




Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της εθνικής Γαλλίας στην Ιστρα ο Κιλιάν Εμπαπέ, καθησυχάζοντας τον Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε αποχωρήσει τραυματίας από το χθεσινό πρόγραμμα, όπου δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Αντίλ Ραμί, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα των «μπλε» στο Μουντιάλ της Ρωσίας, απέναντι στη Αυστραλία, το προσεχές Σάββατο (16/6).

Κανονικά συμμετείχαν επίσης στην προπόνηση οι Σαμουέλ Ουμτιτί και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που έχουν ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις που είχαν (αμφότεροι στο γόνατο).

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο «οικογενειακό διπλό» ο Ντιντιέ Ντεσάμπ χρησιμοποίησε με τους θεωρούμενους «βασικούς» ως αριστερό μπακ τον Λούκας Ερναντέζ της Ατλέτικο, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση, αφού οι περισσότεροι θεωρούσαν βέβαιο για τη θέση αυτή τον Μπενζαμέν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι. Αν η επιλογή αυτή επιβεβαιωθεί στο ματς με την Αυστραλία, θα δώσει περαιτέρω… ερείσματα στους (ουκ ολίγους) Γάλλους που υποστηρίζουν ότι ο Αντουάν Γκριζμάν έχει αποκτήσει πολύ ισχυρή παρουσία στα αποδυτήρια των «τρικολόρ» και είναι σε θέση ακόμη και να επηρεάζει τις αποφάσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερναντέζ είναι συμπαίκτης του Γκριζμάν στην Ατλέτικο, ενώ κάποιες φήμες θέλουν τον Γάλλο σταρ να έχει βοηθήσει στη μεταγραφή του (επίσης διεθνή) Τομά Λεμάρ στους «ροχιμπλάνκος». Ολα αυτά, χωρίς ο ίδιος ο Γκριζμάν να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη πού θα παίζει του χρόνου…
13/06/2018 16:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ιστρα, Ρωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: