Αυτοκίνητο έσπασε τη μπάρα εισόδου στο αεροδρόμιο Τατοΐου: Τι είπε ο οδηγός




Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο οδηγός που το απόγευμα του Σαββάτου έσπασε την προστατευτική μπάρα στην πύλη της 123 Σμηναρχίας Τεχνικής Εκπαίδευσης/Αεροπορική Βάση Δεκελείας στο Τατόι και μπήκε στον χώρο του στρατοπέδου.

Οι δυνάμεις Άμυνας-Φρούρησης της Μονάδας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο κλείνοντάς του το δρόμο περίπου 500 με 600 μέτρα μέσα στο στρατόπεδο, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα φορτηγάκι transit και ο οδηγός του κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού. Το αυτοκίνητο ερευνήθηκε και δεν βρέθηκε κάτι το ύποπτο ή κάποια φωτογραφική μηχανή. Ο οδηγός αν και αρχικά αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των αστυνομικών για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, στη συνέχεια αρκέστηκε να τους πει πως “ήθελε να νιώσει ελεύθερος”. Αργότερα σήμερα αναμένεται για τυπικούς λόγους να του γίνει αλκοτέστ αν και δεν φαίνεται να βρισκόταν ή να βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ρεπορτάζ: HellasJournal

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: