“Υπάρχουν νεκροί…”: Οι πρώτες αναφορές από την εισβολή ενόπλου σε Λύκειο του Τέξας




ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πολλά θύματα αναφέρθηκαν από την αστυνομία σε γυμνάσιο του Τέξας την Παρασκευή μετά από ένα άτομο με καραμπίνα εισέβαλε σε σχολείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης στο γυμνάσιο Santa Fe. Ο ύποπτος έχει συλληφθεί, ανέφερε η σχολική περιοχή.

“Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι είχαμε ενεργό σκοπευτή στο κτίριο και ότι αυτό το άτομο έχει συλληφθεί”, δήλωσε ο βοηθός διευθυντής Chris Richardson στους δημοσιογράφους. «Ελπίζουμε ότι το χειρότερο τελείωσε».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σήμερα το πρωί τοπική ώρα που σημειώθηκε σε Λύκειο του Τέξας, όμως η κατάσταση βρίσκεται «υπό έλεγχο», επισήμανε η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Σάντα Φε στον λογαριασμό της στο Facebook.

«Ένα περιστατικό σημειώθηκε το πρωί σε ένα Λύκειο με την εμπλοκή ενός ενόπλου. Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως είναι υπό έλεγχο. Έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχουν τραυματίες» διευκρίνισε η ίδια πηγή, χωρίς να διευκρινίζει για ποιο σχολείο πρόκειται.

Ο σερίφης της κομητείας Χάρις είχε αναφέρει νωρίτερα ότι πρόκειται για το Santa Fe High School.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένας άνθρωπος συνελήφθη.

Ο Ρίτσαρντ Άλεν, πατέρας μιας μαθήτριας, περιέγραψε στο τηλεοπτικό δίκτυο KTRK ότι έφθασε στην περιοχή λίγο αφότου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί και είδε να μεταφέρουν τραυματίες στα ασθενοφόρα.

«Ο γιος μου είπε ότι κάποιος μπήκε σε αίθουσα διδασκαλίας των καλλιτεχνικών και άρχισε να πυροβολεί εναντίον πολλών μαθητών».

18/05/2018 17:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: