Βαρβιτσιώτης: Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για την κατάσταση στην Πάτρα




Μήνυμα στην κυβέρνηση να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες προκειμένου να αποκαταστήσει την τάξη στο λιμάνι της Πάτρας και να αποτρέψει ανάλογα δυστυχήματα στο μέλλον στέλνει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τονίζοντας πως «τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στην Πάτρα μεταξύ μεταναστών και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός εξ αυτών, επιβεβαιώνουν με τον πλέον τραγικό τρόπο τις από καιρού υποδείξεις μας προς την Κυβέρνηση».

Σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής επισημαίνει πως η ΝΔ επί εβδομάδες προειδοποιούσε «ότι η ανομία που επικρατεί στο λιμάνι της πόλης, με ομάδες μεταναστών να διαβιούν σε παρακείμενα κτίρια και να συγκρούονται ανεξέλεγκτα, θα οδηγούσε σε μια τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη».

«Σήμερα, λόγω της αδυναμίας της Κυβέρνησης να τηρήσει τις υποσχέσεις της για άμεση λύση του προβλήματος και να επιβάλει το νόμο σε όσους μετανάστες τον παραβιάζουν, θρηνούμε μια ακόμη ανθρώπινη ζωή. Ήρθε η ώρα, όμως, εκείνοι οι οποίοι έσπευδαν, χωρίς ντροπή, κατά το πρόσφατο παρελθόν, να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη από τέτοια γεγονότα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Περιμένουμε από την Κυβέρνηση να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες, προκειμένου να αποκαταστήσει την τάξη στην περιοχή του λιμανιού και να αποτρέψει ανάλογα δυστυχήματα στο μέλλον» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

05/05/2018 14:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: