Τούρκοι χάκερς υποστηρίζουν ότι “έσπασαν” τους κωδικούς του ΥΠΕΞ: Νέες απειλές κατά σελίδων




Πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα του ελληνικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν πως έχουν Τούρκοι χάκερς, μέσω συνέντευξής τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ εκτόξευσαν νέες απειλές για κυβερνο-επιθέσεις σε κρατικές ιστοσελίδες, όπως αυτή στην ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Πριν από μία εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει πως στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί οργανισμοί. Και ο λόγος που τα 8 μέλη του FETO (κίνημα Γκιουλέν) που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις. Αυτός είναι ο βασικός λόγος της επίθεσης μας στις κρατικές ιστοσελίδες», ανέφερε ένας από τους χάκερς.
«Στη χώρα μας εργαζόμαστε εναντίον των δυνάμεων που απειλούν την εθνική μας ενότητα. Το γκρουπ μας αποτελείται από χιλιάδες άτομα, με την ονομασία cyber warrior», πρόσθεσε, ενώ κατέληξε λέγοντας πως «θα συνεχίσουμε ανάλογα τις αποφάσεις που θα πάρουν στην Ελλάδα για την FETO. Αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή και εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες».

ΠΗΓΗ: Τηλεόραση ΣΚΑΪ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: