Το μαγικό τριήμερο των οπαδών της ΑΕΚ: Πρώτος στην Ελλάδα και την Ευρώπη ο Δικέφαλος




Τα δικά της συγχαρητήρια απένειμε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ΚΑΕ, μετά το θρίαμβο των «κιτρινόμαυρων» στον τελικό του Basketball Champions League, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι:

«Η ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου και του Ντράγκαν Σάκοτα έφτασε σε μία ακόμα υπέρβαση, έφερε ένα ακόμα μεγάλο τρόπαιο και ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο το μαγικό τριήμερο των οπαδών της ΑΕΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την ΑΕΚ μετά τη νίκη με 100-94 επί της Μονακό στον τελικό του Final 4 του Βasketball Champions League στο κλειστό του ΟΑΚΑ, μπροστά σε 20 χιλιάδες Ενωσίτες!

Η ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου και του Ντράγκαν Σάκοτα έφτασε σε μία ακόμα υπέρβαση, έφερε ένα ακόμα μεγάλο τρόπαιο και ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο το μαγικό τριήμερο των οπαδών της ΑΕΚ».

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Κάνατε υπερήφανους όλους τους ΑΕΚτζήδες!»

Τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Basketball Champions League έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ΚΑΕ.

Η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ στο Facebook:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ συγχαίρει την ΚΑΕ ΑΕΚ για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Champions League στο μπάσκετ. Σας είχαμε πει ότι από εσάς περιμένουμε ένα τρόπαιο ευρωπαϊκό και μας δικαιώσατε! Ολοκληρώσατε κατά τον καλύτερο τρόπο ένα μαγικό τριήμερο για τον κόσμο της ομάδας μας!

Κάνατε υπερήφανους όλους τους ΑΕΚτζήδες! Η Βασίλισσα του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι και πάλι εδώ, πενήντα χρόνια μετά τον άθλο του ‘68, χάρη στις δικές σας προσπάθειες και τη δική σας συνέπεια!

Προχωράμε μαζί! Και είμαστε ακόμα στην αρχή! Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποδοχή, την αποθέωση και τη φιλοξενία της πρωταθλήτριας Ελλάδας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ντούσαν Σάκοτα: «Μόνο ο πατέρας μου θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ήταν και το 2002»

Εμφανώς συγκινημένος μετά την κατάκτηση του Basketball Champions League, ο Ντούσαν Σάκοτα έπλεξε το εγκώμιο του πατέρα του, Ντράγκαν, υπογραμμίζοντας ότι… «μόνο ο πατέρας μου θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ήταν και το 2002».

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη, αλλά είχαμε έναν στόχο και κατακτήσαμε το τρόπαιο», δήλωσε στην ΕΡΤ ο αρχηγός της Ένωσης, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να γυρίσει πίσω στο 2002, όταν η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του πατέρα του κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας: «Μετά όσα έχω περάσει, πάντα έχω στο μυαλό μου την ατμόσφαιρα του 2002. Το έζησα πλέον και ως παίκτης. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Μόνο ο πατέρας μου θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ήταν και το 2002».

Μιλώντας για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στην αρχή της σεζόν, είπε: «Ήταν δύσκολο. Το έλεγα πάντα. Πάντα έχουμε την πίεση του φαβορί. Κάθε χρόνο αλλάζουμε το ρόστερ. Ήταν πολύ δύσκολα για την ομάδα μετά τα άσχημα αποτέλεσμα, αλλά τα αποδυτήρια κράτησαν την ομάδα όρθια».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη δική του βελτίωση: «Δεν μου αρέσει να μιλώ για εμένα. Δεν υπάρχει μυστικό. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να βελτιώνομαι. Το κυριότερο στοιχείο είναι η εμπιστοσύνη της διοίκησης που με κράτησε εδώ τόσα χρόνια κι έχω ήσυχο το μυαλό μου, ενώ απίστευτος είναι και κόσμος».

Η ΑΕΚ Βασίλισσα ξανά! 50 χρόνια μετά τον άθλο του Καλλιμάρμαρου ανέβηκε στον θρόνο της

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: