Το “επιτελικό” πλάνο του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν μελέτησαν Σαββίδης και Λουτσέσκου




Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολύωρη συνεργασία, λίγο πριν την αναχώρηση του τελευταίου στην πατρίδα του για διακοπές.

Οι δύο άνδρες έβαλαν στο τραπέζι της συζήτησης τις λεπτομέρειες ενός προγραμματισμού για την καινούργια αγωνιστική περίοδο η οποία πρόκειται να ξεκινήσει στις 19 Ιουνίου με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στη Θεσσαλονίκη ενώ η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει την επόμενη μέρα και στις 22 Ιουνίου η ομάδα θα ταξιδέψει για την Ολλανδία εκεί όπου θα κάνει το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει από το εξωτερικό και θα ξαναφύγει πάλι στον ίδιο χώρο προετοιμασίας για να ολοκληρώσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του που περιλαμβάνει συνολικά έξι φιλικά παιχνίδια στην Ολλανδία με αντιπάλους που δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και θέματα εμψύχου υλικού καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρόκειται να προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας τρεις ή τέσσερις ακόμα ποιοτικούς όπως δηλώνει ο ίδιος ποδοσφαιριστές.

15/05/2018 22:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: